Sonnentherme Lutzmannsburg élményfürdő

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Sonnentherme Lutzmannsburg élményfürdő

Feltöltve: 2019-04-16

Itt a legkisebbek a legnagyobbak és a gyermek szívek repesnek, vagy egyenesen a fürdőruciba csúsznak. Az élményrészlegek a Sonnentherme élményfürdőben garantálják nem csak a kikapcsolódást, de az szórakozást is felsőfokon. Az örömtől ragyogó szemekért pedig Sunny Bunny, a fürdő saját kabalája a felelős.

Több, mint 800 méternyi csúszdaélmény. Mindegy, hogy Quaxi vagy a Monster csúszda: a határtalan csúszdaélmény elkápráztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A legnagyobb attrakció mégis a 270 méter hosszú „XXL Monster Ride“, Ausztria leghosszabb beltéri csúszdája, melyben úszógumikkal akár 3-an is csúszhatnak egyszerre. Az ugrótoronyról 1, 2, vagy 3 méterről is csobbanhatunk a mélybe. Aki viszont inkább a magasba vágyik, az felmerészkedhet a három méter magas mászófalra – biztosított a vízes érkezés a kültéri „Splash“ medencébe.

“Beszállás! A vonat indul!”, hallani napjába többször a Sonnentherme kültéri játszótéren, mely kimondottan kisgyermekek számára készült. Itt rója köreit a kisvasút az állomás mellet, az alagúton át. De aki mégis a vízben maradna, hajókázhat is az elektromos kishajókkal, saját kikötővel, hajóházikóval és világítótoronnyal. Építész tudásukat is megmutathatják, akár egy homokvár képében a picik a baba strand homokos területén. A kinti medencék körüli parkosított fekvőrész minden kedves vendéget a burgenlandi napsütés kiélvezésére és pihenésre csábít.

Teljes kikapcsolódás, a stressz elfelejtése. “A Relax World segítségével kialakítottunk egy nyüzsgéstől mentes nyugodt helyet a szülők részére – de a gyerekek nélkülözése nélkül”, mondja Werner Cerutti, a Sonnentherme élményfürdő vezérigazgatója. A pezsgőágyakon, a masszázsfelületeken 170 négyzetméteren a kellemesen meleg termálvíz nyújt felüdülést. Izzadást biztosít ellenben a változatos kínálattal rendelkező szauna világ egészen addig, míg a jéghideg merülőmedencébe bele nem merészkedünk. Avagy a forró pillanatok után ellazulhatunk a pihenőrészlegben.

Sunny Bunny úszóiskolájában senki sem merül el. A speciálisan babák és kisgyerekek számára kialakított edző medencékben ismerkedhetnek meg a víz elemével, míg a kicsit nagyobbak itt végezhetik első úszásgyakorlataikat. A vízből csak a beltéri játszórészleg csalogatja ki a gyerkőcöket, ahol barkácsolás, festés és akár egy tánc Sunny Bunny-val vannak a programon. A kis filmrajongók a 3D-s moziteremben élhetik ki igazán magukat.

A Sonnentherme élményfürdő attrakciói listába szedve:
● 270 méter hosszú “XXL Monster Ride” óriáscsúszda úszógumival 2-3 személy részére
● sebes csúszdaélmény a 111méter hosszú “Air Racer” csúszdán 1 személyes úszógumival
●Twister 202 méter hosszú virtuális valóság csúszda speciális szemüveggel
● “Quaxi” és “Flipper” csúszdák a kicsiknek, 12-14 méter hosszan
● még számos csúszda a már ismert két óriáscsúszdával “Speedy”-vel és “Twister”-rel
● parkosított strand, árnyékot adó fákkal
○ ugrótorony egy, kettő és három méter magasból
○ három méter magas mászófal a kültéri “Splash” medence fölött
○ 450 négyzetméternyi kültéri vízfelület kisgyerekeknek
○ gyerekvasút állomással és alagúttal
○ homokos játékélmények a baba strandon
○ elektromos kishajók kikötővel, hajóházikóval és világítótoronnyal
○ vidám vízihinta és vízipisztolyállomás
○ rossz idő esetére kiúszó a sportmedencéhez
○ Sunny Bunny színpad a kültéri játszóparkban
● nyugodt pillanatok a Relax World-ben pezsgőágyakkal, masszázsfelületekkel és 170 négyzetméternyi kellemesen meleg termálvíz
● szauna világ a forró időtöltéshez pihenőrészleggel
● babakocsis anyukák részére külön lift
● nagy beltéri játszórész és 3D-s mozi
● baba és gyerekúszás Sunny Bunny úszóiskolájában a speciálisan babák és gyerekek számára kialakított úszó medencékben

Sonnentherme Lutzmannsburg-Frankenau GmbH
Cím: Austria-7361 Lutzmannsburg, Thermengelände 1.

Bővebb információ, nyitva tartás, árak: www.sonnentherme.at/hu.html