Ausztrália, Új-Zéland egy átszállással

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Ausztrália, Új-Zéland egy átszállással

Feltöltve: 2012-12-06

A China Airlines árai jelenleg a legkedvezőbbek a magyar piacon Ausztráliába (Brisbane és Sydney) Új-Zélandra (Auckland) és Balira. Új-Zélandra és Ausztráliába napi járattal lehet eljutni egyetlen tajpeji átszállással.

A budapesti székhelyű Aviation GSA Co. egy éve látja el Tajvan nemzeti légitársaságának, a China Airlines-nak a magyarországi képviseletét.
Sárdi Rezső, az Aviation GSA Co. tulajdonosa elmondta: Tajvan a kontrasztok birodalma, ahol ultramodern felhőkarcolókat és dzsungellakó törzseket ugyanúgy találunk, mint érintetlen korallzátonyokat és színpompás piacokat. Változatos természeti formái és kellemes éghajlata miatt hajdan az erre járó portugál hajósok Formosának, azaz gyönyörűnek nevezték el a szigetet. Hozzátette, hogy Tajvan kiváló csatlakozási pont lehet minden Ázsiába, Délkelet-Ázsiába, Ausztráliába, Új-Zélandra és Mikronéziába (Guam, Koror) utazónak.

A China Airlines immár a 12. alkalommal kapta meg a Reader’s Digest „Ázsia Legmegbízhatóbb Légitársasága” címet képviselő Arany Kitüntetést, valamint a Business Next Magazin, a környezet megkímélésért legtöbbet tevő légitársaságnak kijáró díjat, a „Super Green Judges”-t.

A China Airlines hagyományos értékrendek alapján működő légitársaság, mind a kiszolgálás, mind a kényelmi eszközök tekintetében. A légitársaság keleti kényelemmel, autentikus ázsiai ízekkel és figyelmes kiszolgálással teszi még vonzóbbá termékeit. A légitársaság a Skyteam légi szövetség 16. tagja, így az utazással pontok gyűjthetők a szövetség többi légitársaságának, például az Air France, a KLM és a Delta Airlines járataira is.

A China Airlines járatai négy kontinens 29 országának 109 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte a kelet-ázsiai régióban a legdominánsabb: Kínában 27 városba, Délkelet-Ázsiában Thaiföldre, Balira, Vietnámba, Malajziába, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Mianmarba és Kambodzsába repül, de fedélzetén el lehet jutni Dél-Koreába és Japán kilenc városába is. Ezeken kívül Ausztrália, Új-Zéland, Guam, Koror, és Hawaii szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.

A China Airlines árai jelenleg a legkedvezőbbek a magyar piacon Ausztráliába (Brisbane és Sydney) Új-Zélandra (Auckland) és Balira. Új-Zélandra és Ausztráliába napi járattal lehet eljutni egyetlen tajpeji átszállással. Nagyszerű utazási kombinációt biztosítanak akár négy ország érintésével - például Tajvan, Ausztrália, Új-Zéland és Thaiföld - igen kedvező áron.